Naša zgodba

V ozadju Rawr čokoladne zgodbe smo pravi ljubitelji čokolade (se kar proglašamo za čokoholike) ter zares uživamo v odlični pravi čokoladi. In ker vedno radi preizkušamo nove okuse, nove blagovne znamke, iz novih držav, smo nekaj časa nazaj “naključno testirali” tudi zanimive presne angleške čokolade. Na začetku o njih nismo vedeli kaj veliko – le to, da so presne in veganske (ki, iskreno povedano, po navadi nimajo ravno najbolj gurmanskega okusa). In smo jih testirali …

Najprej navadno, 68% (zanimiv okus, predvsem je zanimivo to, da se sploh ne čuti, da je presna … Fantastična aroma, čuti se prava čokolada). Nato temno z mentolom (še boljše! Mentol doda svežino in v ustih se začuti okus kombinacija pravega kakava, mentola s pridihom vanilije …). In na koncu še temno s pomarančo, ki nas je s sladko aromo popolnoma prevzela. Vsi smo jih skupinsko ocenili z 10/10.

Nato pa doživimo šok. Ko smo šli v ponovni nakup čokolad smo ugotovili, da jih v Sloveniji dejansko sploh nihče in nikjer ne prodaja! Hitro smo prišli v stik s proizvajalci v Veliki Britaniji, kjer so nam postregli z dodatnimi informacijami, da so vse čokolade presne, veganske, brez glutena, vsebujejo 100% organske sestavine, naravno sladkane in imajo Fairtrade certifikat. Ker je razmerje med ceno in kvaliteto zares odlično, je bilo potrebno še nekaj izmenjanih sporočil in bili smo dogovorjeni. Prevzeli smo distribucijo Rawr čokolad za Slovenijo in Hrvaško.

998821_10201425750745758_127854136_nIn zdaj smo tu. Postavili smo spletno stran ter spletno trgovino, čokolade že prodaja nekaj butičnih trgovin, čokolade že kupujejo prvi kupci … In zgodba se nadaljuje …  Pustimo se presenetiti do kam bo prišla :)

P. S. Naša majhna želja je, da bi lahko te odlične zdrave čokolade lahko preizkusili prav vsi. Pa potem sprejmite odločitev ali je čokolada dobra, zanič, premalo sladka, pregrenka … Saj tudi naše malčke učimo: “Najprej poizkusi in se potem odloči ali ti je všeč ali ne!”

Bodite lepo in uživajte v sladkem dnevu še naprej,

Andraž Gavez
andraz@rawr.si